Hjemkomst

2. oktober 2008 - København, Danmark
Genforening med kæreste, familie og venner2. oktober 2008 - København, Danmark
Genforening med kæreste, familie og venner
Forløsningen udeblev ikke. Det var en kæmpe emotionel oplevelse at gå ud gennem de melerede glasskydedøre i lufthavnen. Bag dem stod kærester, familie, venner og kameraholdet fra DR – næsten som for et år siden, men denne gang var synet af dem ubetinget glædeligt. Ikke mere fravær og afsavn.
Efter kys til vores fire seje kærester, og kram til familier, svigerfamilier og ikke mindst nye niecer og nevøer blev de sidste billeder taget – og vi drenge gav hinanden et sidste kram som tak for en god tur.

Derefter tog vi hver til sit; Rune og Vivi spiste brunch med familien, gik en lang tur ved voldene på Christianshavn, var i Eksperimentariet og kørte hjem til Århus senere samme aften, Kasper og Marie spiste brunch på Vesterbro med familien, hvorefter de tog en tur i zoologisk have og brugte resten af dagen hjemme i deres nye lejlighed, mens Nine og Rasmus havde familie og svigerfamilie til brunch om formiddagen og den nærmeste familie og venner på besøg til et glædeligt gensyn om aftenen.Tilhørende fotos

Til forsiden